Jubileumconcert Tivoli

Eindelijk was het dan zover! Na ruim 4 jaar voorbereiding konden we ons jubileumconcert uitvoeren in de Grote Zaal van Tivoli Vredenburg. Er waren bijna 800 bezoekers en het publiek reageerde heel enthousiast op ons programma. Het bleek een goede combi met Leon Giesen, ofwel “Mondo Leone”, de Utrechtse verhalenverteller”. Meerdere ensembles lieten van zich horen terwijl op de achtergrond prachtige filmpjes, gemaakt door Leon, werden getoond. Leuk detail: twee oudleden waren speciaal voor het concert overgevlogen vanuit Amerika om mee te spelen en één lid, woonachtig in België, wilde ook heel graag meedoen. Toch wel bijzonder als oudleden nog zo’n band voelen met onze vereniging. Bij het slotnummer ‘Dansmarietje’ kwamen alle ‘Domkoppen’ (ons dweilorkest) de zaal in en toen werd het publiek helemaal uitgelaten! Wat een feest was het. Na 102 jaar is onze muziekvereniging nog steeds een bloeiende club met ontzettend veel variaties in muziek.