Harmonieus
samenspel

Het Harmonieorkest van De Bazuin Utrecht is een bruisend orkest waar gezelligheid en muzikale passie samenkomen. Het orkest bestaat uit ongeveer 55 blazers en slagwerkers van diverse leeftijden. We verwelkomen muzikanten met een niveau van minimaal HaFaBra-diploma B of vergelijkbaar, waardoor het een divers gezelschap is met een gedeelde liefde voor harmoniemuziek.

De kracht van dit orkest ligt in de veelzijdigheid van het muzikale repertoire. Naast klassieke harmoniestukken gaan we graag de samenwerking aan met andere gezelschappen en cultuurdisciplines. Hierdoor ontstaan unieke concerten waarin verschillende muziekstijlen en culturele invloeden samenkomen.

Of het nu jazz, wereldmuziek, zang of dans is, het Harmonieorkest staat altijd open voor creatieve samenwerkingen. Dit resulteert in concerten die niet alleen een genot zijn voor het oor, maar ook een visuele en culturele ervaring bieden. We willen hiermee aan de gemeenschap laten zien dat harmoniemuziek een veelzijdige kunstvorm is die bruggen kan slaan tussen verschillende muzikale werelden en disciplines.

Het Harmonieorkest staat onder leiding van Alexis Artavanis en repeteert op dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Muziekhuis Lombok.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.