Jeugdweekend

20 september @ 18:00 22 september @ 15:00

Beste jeugdmuzikant,

Na het daverende succes van de editie van 2023 organiseren wij op vrijdag 20 t/m zondag 22 september 2024 de 2e editie van het jeugdharmonieorkest weekend!

Jij speelt al een blaasinstrument of trommelt er al lekker op los. Dan weet je het al: muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog veel leuker!

Jij bent uitgenodigd om deel te nemen aan dit grote jeugdharmonieorkest. Met jou erbij wordt dit weekend nog veel leuker! Als je al in een orkest speelt kun je voorstellen om met een groepje mee te doen of zelfs met je hele orkest!

Het wordt een weekend waarin we met 80 muzikanten van verschillende verenigingen 1 groot jeugdharmonieorkest gaan vormen. Naast repeteren en natuurlijk een afsluitend concert zullen er diverse groepsactiviteiten plaatsvinden. Waaronder een bosspel en een bonte avond.

De repetities en het concert staan onder leiding van dirigenten Joost Visser en Alexis Artavanis. Het thema dit weekend is Zuid Amerika, naast de muziek zullen ook de andere activiteiten in deze stijl zijn.

Het niveau van het te spelen repertoire zal uit een lopen van echte beginnersmuziek tot een uitdaging voor de wat oudere jongeren, kortom jij kunt mee komen spelen!

Locatie:
Accommodatie paasheuvelgroep, Gebouw de houtduif, Woudenbergseweg 47, Austerlitz

Belangrijke tijden:
Vrijdag 20 september
● 18:00 uur ontvangst muzikanten in Austerlitz
Zondag 22 september
● 14:00 uur het afsluitende concert iedereen is welkom (locatie volgt )

De kosten voor het weekend zullen rond de 75 euro zijn per persoon.

Wil je weten hoe de vorige editie was? Check dat via deze link:
https://bazuinutrecht.nl/2023/09/25/orkest-met-alleen-kinderen-niet-saai-we-spelen-leuke-liedjes/

Het enige wat jij nog hoeft te doen is, samen met jouw ouders/verzorgers, het aanmeldformulier via deze link in te vullen.
https://docs.google.com/forms/d/1fgpoYkRmlX7PxlGEPCKYXvuuf7XYOospZAy0kZkXGM8/edit

Voor vragen kun je terecht bij Esther via Esther.de.jager@bazuinutrecht.nl