Ons Harmonieorkest staat samen met negen andere blaasorkesten uit de regio op 16 maart in de Grote Zaal van TivoliVredenburg klaar om een uniek concert te geven! Samen met een bekende artiest, in het geval van de Bazuin is dat de band Mooi Weer Op Straat, betreden ze het podium en zorgen ze voor een verrassend optreden.

Koop hier je kaarten!

De tien muziekverenigingen treden tijdens het dagprogramma van 11.15 tot 18.45 uur na elkaar op, met een diversiteit aan culturele partners, van Henk Westbroek en Stefania tot Arthur Japin. De dag wordt om 20.30 uur afgesloten met een bijzonder avondprogramma: Gallowstreet, dé bruisende brassband uit Amsterdam. Zie verder de site van Utrecht Blaast Binnen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor deze dag loopt via de diverse verenigingen, die elk een eigen ‘verkoopomgeving’ hebben. Deze link leidt jou meteen naar de verkoopomgeving van De Bazuin.

Er zijn twee type kaarten:

  • de dagtickets (12 euro): hiermee heb je toegang tot de 10 concerten: de blaasorkesten die samenwerken met bekende artiesten
  • de combi-tickets (22 euro): hiermee heb je toegang tot de 10 concerten én tot het avondconcert van brassband Gallowstreet (een losse kaart via TivoliVredenburg voor alleen de band Gallowstreet kost al 25 euro)

Het aantal kaarten is (relatief) beperkt; eventueel komt men op een wachtlijst. Dus is het raadzaam om snel kaarten te kopen.